Az elfogadott költségvetés rendkívül stabil, a gazdaság újraépítését szolgálja

Vágólapra másolva!
Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az elfogadott költségvetésről, az egészségügyi dolgozók elismeréséről, de szóba került az erzsébetvárosi parkolás ügye is.
Vágólapra másolva!

A képviselő beszámolt arról, hogy július 3-án a parlament befejezte a tavaszi ülésszakát, de elképzelhető rendkívüli ülés összehívása, amennyiben fontos döntéseket kell meghozni a nyár folyamán, így a politikusok úgy készülnek, bármikor be kell menniük dolgozni. A politikus hozzátette, ez a képviselői munkával együtt jár.

A parlament elfogadta az ország jövő évi költségvetését, az ellenzék szerint a többség egyáltalán nem vette figyelembe egyetlen módosító indítványukat. Ezzel kapcsolatban Bajkai István megjegyezte, a különböző szakbizottságok megtárgyalták ezeket a javaslatokat, amelyek egy része egyébként meghiúsította volna a kormányzat céljait, másik részük pedig megborította volna a költségvetés szerkezetét, így azokat nem lehetett elfogadni. A módosítókról el lehet mondani, azok részben szakmaiatlanok, részben pedig káros politikai célzatúak voltak. Az elfogadott költségvetés rendkívül stabil, a gazdaság újraépítését szolgálja, benne természetesen a családok, a nyugdíjasok támogatásával.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.