Kénytelen volt elismerni a Momentum elnöke, hogy Magyarország két győzelmet is aratott az EU-csúcson

Vágólapra másolva!
Elismerte Fekete-Győr András az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy Orbán Viktor két győzelmet is elért a brüsszeli EU-csúcson. Egyrészt Magyarország sokkal több pénzt kap a következő hét évben, mint eddig, másrészt megbukott az úgynevezett "jogállamisági" feltételrendszer. Ez utóbbit, persze, a Momentum elnöke szomorúan fogadta.
Vágólapra másolva!

Az egyik szemünk sír, a másik nevet – ezt mondta a kedd hajnalban befejeződött EU-csúcsról Fekete-Győr András. A Momentum elnöke azon szomorkodott, hogy az "európai vezetők" nem tudták elérni, hogy a lengyelek és a magyarok csak akkor kapjanak pénzt, ha csatlakoznak az európai ügyészséghez (Fekete-Győr azt persze elfelejtette megemlíteni, hogy nemcsak Magyarország és Lengyelország nem csatlakozott, hanem Írország, Svédország és Dánia sem, ezek szerint az ő esetükben nem szabna ilyen feltételt).

Az interjúban Fekete-Győr azt kénytelen volt jó hírnek nevezni, hogy Magyarország a következő hét évben sokkal több pénzt fog kapni az Uniótól, mint amennyit az elmúlt hét évben kapott.