Az országos tisztifőorvost trágár fényképpel támadja, az Index osztódással szaporodását drámának lódítja a baloldali propagandalap kiállítása

Röszke Autópálya Határátkelőhely mellett lévő Kisszéksósi út
végén, az ideiglenes biztonsági határzárnál Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országo rendőrfőkapitány-helyettes
Dr. Müller Cecília országos tiszti főorvos
Vágólapra másolva!
Egyre durvábban támadja a konzervatív vagy a baloldal által annak gondolt személyeket a magyarországi radikális baloldal és propagandasajtója. Az elmúlt években rendszeresen megrendezett, egyre unalmasabb és egyre érdektelenebb köztéri propagandaplakát-kiállítás szervezését most Szauer Péter hazugságokkal rendszeresen lebukó lapja, a hvg vette kézbe. A színvonalat pontosan jelzi a Müller Cecíliát gyalázó ízléstelen, megdöbbentően trágár plakát, amit a hvg büszkén mutogat. A baloldal nem tudja megbocsátani az országos tisztifőorvosnak, hogy sikeresen irányította a járvány elleni védekezést.
Vágólapra másolva!

A járványhelyzet ellenére idén is meg akarják rendezni a baloldal éves propagandaplakát-kiállítását. A rendezvényt hagyományosan ősszel tartják, és ha a szervezőkön múlik, akkor ez most is így lesz.

A propagandakiállítás senkit nem érdekel, de a propagandalap meg akarja menteni

Sokat mondó, hogy a hvg székházában választották ki a beérkezett pályázatok közül azokat, amelyek meg fognak jelenni az őszi bemutatón. A baloldali lap és a kiállítás szervezői közötti együttműködés nem meglepő: a hvg tulajdonosa az a Szauer Péter, aki egész életében a baloldal szolgálatában állt. A rendszerváltás előtt a kommunista hatalom elismert embere volt, így álbátor lapot alapíthatott a hetvenes évek végén. 1990 után pedig a legdurvább hazugságokat is képes volt bevállalni a baloldali pártok érdekében, elég csak a bajai videóhamisítási botrányra gondolni.

Ahogy az a hvg videós összeállításából kiderül, kizárólag a jobboldalt és az ide sorolható személyeket támadó pályamunkákat választott ki a zsűri. Mindennél többet mondanak azonban egy magát művészettörténésznek nevező zsűritag szavai, aki az egykori SZDSZ stílusában arról beszélt a felvételen, hogy azért született a korábbinál kevesebb értékes pályamű, mert "az utca hangulata nyomott" - amiből, persze egy szó sem igaz.

Folytatódik a hazudozás az Indexről

Több olyan plakátot is beválogattak, ami az Index körüli baloldali belháborúval foglalkozott. Nem csoda, hiszen Földes András, a bevándorláspárti propaganda egyik legismertebb alakja, az Index volt alkalmazottja is a zsűri tagja volt. A hvg cikke meglehetősen nevetségesen azt írja, hogy a plakátokon az Index "drámája" is megjelenik. Ez két okból is szánalmas állítás: egyrészt egyértelműen kiderült, hogy az Indexet a saját szerkesztősége robbantotta szét, Dull Szabolcs azóta kirúgott főszerkesztő rendszeresen egyeztetett vezető baloldali pártpolitikusokkal, köztük Gyurcsánynéval az Index helyzetéről. A lapot otthagyó indexesek már be is jegyezték új cégüket. Azaz, egy darab Indexből ezentúl kettő lesz. Drámáról beszélni enyhén szólva megmosolyogtató, hogy az Index, a 24, a 444 és a hvg mellett a baloldalnak lesz egy Index 2-je is. Másrészt a plakátok leadásának határideje július vége volt, így elképzelhető, mennyire "alapos" művészi munka kellett ahhoz, hogy néhány nap alatt elkészüljenek a plakátok.

Támadás Müller Cecília ellen

A baloldali zsűrinek szintén tetszett az országos tisztifőorvost példátlanul alpári módon támadó plakát is. A Müller Cecília elleni durva támadás azért is gyalázatos, mert az ország elsöprő többsége hősként ünnepelte a járvány első hulláma elleni sikeres védekezés miatt. Ő volt az, aki a Pesti úti idősotthonban azonnal megjelent - abban az otthonban, ahol éppen a baloldali városvezetés hibájából elszabadult a járvány, és ahol nagyon sok idős ember meghalt. Mint ismert: Karácsony Gergely azóta sem látogatta meg az idősotthont.

Az egyre elvadultabb radikális baloldal láthatóan azzal próbálkozik, hogy hiteltelenítse a hagyományos értékek képviselőit, különösen akkor, ha közismerten hívő, családos emberről van szó, mint Müller Cecília esetében.

A megvadult radikális baloldal már Müller Cecíliát támadja Fotó: Polyák Attila - Origo

Emellett a most már megszokott módon még pénzt is tarhálnak: a hvg reklámcikkében szemérmetlenül, a függetlenség látszatával sem törődve, közlik a számlaszámot, ahova az adományokat várják. A kéregetés jól bevált baloldali módszer: a 444, az Index és a hvg is gyakorolja, a politikusok közül Juhász Péter alkalmazta sokáig.

Geszti Péter is reklámozza

A propagandaplakát-kiállítás Geszti Péter "találmánya", 2000-ben hozta létre, szorosan kapcsolódva az akkori baloldal Orbán-kormány ellenes kampányához. Geszti jól ismert baloldali szereplő, aktív szerepet vállalt az egykori SZDSZ kampányaiban is. Az idei zsűriben és a propagandaplakát-kiállítás oldalán már nem szerepel a neve, de továbbra sem szakadt el a kiállítástól: közösségi oldalán július elején mindenkit pályázásra biztatott.

2017-es cikkünkben arról számoltunk be, hogy Soros György pénzelte a kiállítást. "Készült a Nyílt Társadalom Alapítvány (az amerikai üzletember alapítványa - szerk.) támogatásával" - a felhívásban ez a felirat volt olvasható. A Magyar Nemzet derítette ki, hogy Geszti 2002-ben dolgozott a Soros Alapítványnak, a cége 35 millió forintot kapott a tőzsdespekulánstól.