Rákay Philip a Gyurcsány Ferenc fenyegetőzése elleni aláírásgyűjtésről: Ez a hazánkról szól

Vágólapra másolva!
Nem rólam, nem Vidnyánszky Attiláról van szó, hanem a hazánkról - mondta Rákay Philip producer, kommunikációs szakember az m1-nek arról, hogy előbb nagy visszhangot kiváltó publicisztikában tiltakozott Gyurcsány Ferenc vagyonelkobzásról szóló fenyegetőzése ellen, majd petíciót indított, amelyhez 301 közéleti személy és művész csatlakozott, azóta pedig már több, mint 15 ezren írták alá. A Hír TV Publi Café című műsorában hozzátette: Gyurcsány szavai annak a neomarxista, neobolsevik mozgalomnak az előszobáját jelentik, amely az Egyesült Államokat és Nyugat-Európát lángba borította.
Vágólapra másolva!

- mondta Rákay Philip az M1-nek adott interjúban. Hozzátette: Gyurcsány Ferenc életében talán először őszinte volt, így mindenki előtt feltárta a szándékait: hogyan járhat mindenki, aki nem úgy látja a világot, mint Gyurcsány Ferenc.

"Vajon milyen stációi lesznek ennek a földönfutóvá tételnek?" - tette fel a kérdést Rákay Philip. Emlékeztetett, a Rákosi-korszakban először a legtehetősebbektől, majd a vallásosaktól, aztán az értelmiségtől, a kispolgároktól, a parasztságtól, végül mindenkitől elvettek mindent.

Gyurcsányné nagyapja, Apró Antal 1956 elárulója volt, Gyurcsányék ezt örökölték - mondta a producer, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a Momentum vezetői (akiket "modernkori Lenin-fiúknak" nevezett) Gyurcsány szavait némán tűrik, ezzel megmutatják, kicsodák is valójában.

"Fekete-Győr András azt mondta a napokban, hogy nem fog senki lámpavason lógni. Ezek szerint volt olyan gondolatuk, hogy valakik lámpavason lógjanak? Hallják, mit mondanak?"- kérdezte.

- mondta Rákay Philip az aláírásgyűjtés céljáról.

A Hír TV Publi Café című műsorában felidézték Rákay Philip nagy hatású, Gyurcsányék című írását.

"Nem 2006-al kezdődött az ő családjának ámokfutása" - mondta az írás kapcsán Gyurcsányról, felidézve a rettegett kommunista politikus, Apró Antal (Gyurcsányné nagyapja) múltját.

A Gyurcsány-Apró klán milliárdos értékben jutott megkérdőjelezhető vagyonelemekhez - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc fenyegetőzéséről a producer, kommunikációs szakember az amerikai-nyugat-európai radikális baloldali zavargásokra utalva ezt mondta:

Gyurcsány Ferenc régi kommunista szövegét 30 évvel a rendszerváltás után hadd ne kelljen hallgatni - tette hozzá Rákay Philip.

A Rákay Philip által indított petícióhoz, amit már több, mint 15 ezren írtak alá, itt lehet csatlakozni.