Íme a gengszterbaloldal - Kocsis Máté a kispesti botrányról

Lackner Csaba, drogparti, kokain
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetője, a párt budapesti elnöke a közösségimédia-oldalán reagált a Hír TV Informátor című műsorában elhangzottakra. – A koronatanú névvel és arccal vállalta, hogy feltárja az igazságot a baloldali alvilágról, a százmilliós lopásokról, a kábítószeres Lackner Csabáról és bűntársairól – összegezte Kocsis a látottakat, hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet. 
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Hír TV műsorában megszólalt V. Ákos, aki maga is látta Lackner Csaba és a kispesti szocialisták züllését, a férfi a baloldal sofőrjeként dolgozott a XIX. kerületben. V. elmondta, hogy ő vitte a bulikba Lacknert és másokat, emellett az eseményeken is jelen volt. Kijelentette: a Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott kispesti hangfelvételek, amelyeken Lackner a maga és a helyi baloldal korrupciógyanús ügyeiről mesél, hitelesek. A szövegek valóban így hangzottak el.

Ezzel kapcsolatban Kocsis Máté kiemelte: feltűnően nagy a hallgatás a baloldali korrupciós ügyben. Hozzátette:

– A bűnszervezet tehát vidáman működik, következmények megint nem lesznek, mert náluk az ismeretlen. A pénzért és a hatalomért ezek a gazemberek mindenre képesek. Nincs két baloldal! – emelte ki a frakcióvezető.