Harci kutyákkal üldözött el egy futárt a mezőtúri rém

Vágólapra másolva!
Sok van a rovásán annak a mezőtúri férfinak, aki idén februárban házhoz rendelt ételt, amit nem akart kifizetni, ezért harci kutyáival elüldözte a futárt. Később az étterem vezetőjét halálosan megfenyegette, a ráhívott rendőrt pedig megdobálta a ki nem fizetett étellel.
Vágólapra másolva!

A helyiek körében csak „mezőtúri rémnek" becézett férfinak nem ez volt az első ügye másokkal. Február 11-én éjjel az egyik helyi pékség előtti kukát leakasztotta a helyéről, kiszórta belőle a szemetet, majd

hozzádobta a pékség ablakának és a ledes hirdetőtáblájának is.

Innen továbbment, és az egyik lakóház bejárati ajtajának üvegébe belerúgott, ami ettől betört.

Forrás: Ügyészség.hu

Pár nappal később több ezer forint értékben rendelt házhoz ételt.

Nem akarta kifizetni a futárnak, akit végül a három harci kutyájával üldözött el.

Később elment hozzá az étterem tulajdonosa, hogy számon kérje a történtek miatt. Őt egy vascsővel várta, amivel a feje felé ütött, majd halálosan megfenyegette, majd közölte, hogy felgyújtja az éttermét. Az ütés pár centire volt a tulajdonos arcától.

Végül rendőr próbálta megfékezni, de ő sem tudta megnyugtatni a férfit, őt is megtámadta, megdobálta a ki nem fizetett étellel.

A férfi ezenkívül több embert is rendszeresen fenyegetett, biciklit lopott és leverte az egyik benzinkút biztonsági kameráját. Az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt emelt vádat ellene. Az javasolják, hogy a bíróság ítélje letöltendő börtönbüntetésre.