Nincsenek véletlenek: George Clooney jóban van a Soros-családdal, így Orbán Viktort kezdte támadni

George Clooney Alex Soros
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor jutott eszébe a gyűlöletről a hollywoodi színésznek, George Clooney-nak, aki egy interjúban beszélt erről. Nem véletlen, hogy éppen ezt mondta, hiszen Clooney jóban van Sorosékkal. Soros György fiával, Alex Sorossal közös fényképe is van.
Vágólapra másolva!

Soros György fenyegeti Magyarországot és Lengyelországot – erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt pénteken a Kossuth Rádióban. Mint mondta: a napokban Soros egy írást tett közzé, ami tele van fenyegetéssel. A bevándorláspárti milliárdos szerint például Magyarország és Lengyelország annak ellenére vétózta meg az uniós költségvetést, hogy annak ők a legnagyobb kedvezményezettjei. Soros szerint az EU-nak nem szabad kompromisszumot kötni a jogállamiság ügyében.

A miniszterelnök hangsúlyozta:

ma a világpolitika legkorruptabb embere Soros György, rengeteg politikust fizet, azokat is, akik most zsarolni akarják Magyarországot és Lengyelországot uniós pénzekkel.

Most pedig a közismerten ultraliberális színész, George Clooney beszélt a GQ magazinnak a hamarosan megjelenő filmjében a düh és a gyűlölet kapcsán Orbán Viktor magyar kormányfőről és brazil kollégájáról, Jair Bolsonaróról. A színész úgy fogalmazott, hogy a világ tele van gyűlölettel, „nézd meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon".

Alex Soros és George Clooney Forrás:

Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van. Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék.