A kaposvári remete egy kutyát is kivégezhetett korábban

kaposvári remete
A "kaposvári remeteként" elhíresült férfi ebben az általa épített házban élt.
Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint lefejezett egy kecskét a kaposvári állatmenhelyen - számolt be a Blikk.
Vágólapra másolva!

30 napig börtönben marad az a férfi, aki kaposvári remeteként híresült el. Azzal gyanúsítják, hogy múlt héten levágta egy kecske fejét az egyik állatmenhelyen.

Az állattelep munkatársaival többször is volt már konfliktusa, és a férfi számos alkalommal meg is fenyegette őket, egyszer életveszélyesen is, amelynek során

egy képet is csatolt magáról és társáról, ahogy baltát és kést fognak, ők pedig maszkban vannak.

A kaposvári remetét most több bűncselekménnyel is megvádolták.

Egyrészt egy lopás büntette, amit a volt barátnője sérelmére követett el, egy személyes adattal való visszaélés bűntette, aminek a sértettje ugyancsak a terhelt volt barátnője, és állatkínzás bűntette ügyében is.

- mondta el Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék szóvivője.

A "kaposvári remeteként" elhíresült férfi ebben az általa épített házban élt. Forrás: Kaposvári Ügyészség

Felmerült az is, hogy a férfi egy kutyát is kivégzett, majd elásta abban az erdőben, ahol egy földbe vájt kunyhóban lakott.

Egy felvétel is előkerült, amelyen a férfi kunyhójától néhány méterre egy másik - korábban lefejezett -kecske teteme lóg egy magas fáról.

Az állatvédőket megnyugtatta a hatóságok közbeavatkozása és intézkedése.

- nyilatkozta az egyik szomszéd, Nagy Mónika.

A remetét egyébként már elítélte a bíróság barátnője jogtalan fogvatartásáért és bántalmazásáért: 3 év hat hónapot kapott, az ítélet azonban még nem jogerős - írta az ATV.