140 kiló kábítószert találtak egy solymári házban a rendőrök - videó

Vágólapra másolva!
Nagyjából 350 milliót ér a feketepiacon az a kábítószer, amit egy debreceni férfinél találtak a rendőrök, aki Solymáron tárolta és Budapesten árulta a tiltott szereket.
Vágólapra másolva!

A budapesti nyomozók és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai együtt jutottak el ahhoz a férfihoz, aki Solymáron tárolt és termesztett eladásra szánt kábítószereket.

Forrás: youtube.com/PoliceHungary

A nyomozók azt is kiderítették, hogy Budapesten árulta ezeket a férfi, akire december 8-án a BRFK Felderítő Főosztály Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói a Közrendvédelmi Főosztály támogatásával csaptak le a solymári házban.

A 31 éves férfit elfogták.

A nála tartott házkutatás során

a házzal egybeépített garázsban marihuánatermesztéshez kialakított, nagy teljesítményű lámpákkal felszerelt helyiséget találtak.

Forrás: youtube.com/PoliceHungary

A házban összesen

141 kilogramm kábítószer volt, az elsődleges adatok szerint: kokain, amfetamin, hasis, marihuána és kábítószergyanús tabletták,

amiket mind lefoglaltak egymillió forint készpénzzel együtt.

Forrás: youtube.com/PoliceHungary

A kábítószerek becsült feketepiaci értéke nagyjából 350 millió forint.

A 31 éves, debreceni férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kérték a letartóztatását.

A BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói az elmúlt három hétben összesen 214 kilogramm kábítószert és 279 tő marihuánát vontak ki a forgalomból. A lefoglalt drogok feketepiaci értéke meghaladja a félmilliárd forintot.