Felvételeket készített a saját gyerekeiről, akiket meg is erőszakolt egy kiskunfélegyházi férfi. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat ellene a Kecskeméti Törvényszéken, ahol 12 évre ítélték. A pedofil apának sok volt ez a büntetés, ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen. 

A férfi 2013 és 2018 között, tehát öt éven át gyermekpornót tárolt a gépén. A vádirat szerint ehhez bárki hozzáférhetett. Emellett a nevelése alatt álló gyerekekről is készített ilyen felvételeket. Ennél viszont sokkal súlyosabb vád az, hogy egy 11 évnél fiatalabb gyereket és a saját

csecsemőkorú gyermekét is megerőszakolta.

A pedofil nem tagadta, hogy megtette. Már az előkészítő ülésén bevallotta, amit a bíróság elfogadott. Első fokon 12 év börtönre ítélték. A szülői felügyeleti jogát is megszüntették.

A férfi sokallta a büntetést, ügyvédje enyhítésért fellebbezett. A másodfokon eljáró Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szerint az elsőfokú ítéletben kiszabott büntetés arányos. A Szegedi Ítélőtáblán hozzák majd meg a jogerős, végleges ítéletet.