Az élettársát és a kutyáját is megfojtotta egy zalaegerszegi férfi

rendőrség, rendőrautó
Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség a zalaegerszegi férfi ellen, aki januárban meggyilkolta az élettársát, majd a közös kutyájukkal is végzett. Azt tervezte, hogy öngyilkos lesz, de ezt nem tudta megtenni, ezért feladta magát a rendőrségen.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves férfi több mint 20 éve élt élettársi kapcsolatban egy nővel Zalaegerszegen, 2017-ig az asszony házában. Pénzügyi gondjaik voltak, ezért eladták a házat és albérletbe költöztek.

Ezek után sem javult az anyagi helyzetük, egyre nagyobb adósságot halmoztak fel.

A múlt év végén 270 000 forinttal tartoztak a lakás tulajdonosainak, akik felszólították őket, hogy a tartozásukat január 5-ig rendezzék, különben el kell költözniük.

Forrás: Police.hu

A tartozást nem tudták kifizetni és elköltözni sem tudtak, ezért január 4-én megbeszélték, hogy öngyilkosok lesznek és a kutyájukat is megölik.

A férfi nem sokkal később egy dróthurokkal hátulról megfojtotta a nőt és a kutyájukat is, majd a nő holttestét a kutyával együtt az ágyba fektette.

Ezek után ő jött volna, de nem tudott öngyilkos lenni, ezért elment a rendőrségre és bejelentette, hogy mit tett. Az ügyészség gyilkosság miatt emelt vádat ellene.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!