Huszonegy tonna adományt kapott a Magyar Vöröskereszt

Magyar Vöröskereszt, adomány
Budapest, 2020. május 7. A P&G vállalat adománya érkezik a raktározásra kialakított Papp László Budapest Sportarénába 2020. május 7-én. A Magyar Vöröskereszt védő- és fertőtlenítő eszközök, illetve a beérkező adományok raktározására használhatja a Papp László Budapest Sportarénát, a rendezvényközpontot tulajdonló, valamint üzemeltető cégek és a segélyszervezet megállapodása alapján. A koronavírus-járvány elleni védekezéshez hozzájáruló lehetőséget a Papp László Budapest Sportaréna tulajdonosa, a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. (BMSK Zrt.) és a létesítményt üzemeltető Gránit Pólus Csoport ajánlotta fel a Magyar Vöröskeresztnek. MTI/Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
Huszonegy tonna egészségügyi, higiéniai, babaápolási és háztartási terméket tartalmazó adomány érkezett a Magyar Vöröskereszt számára a Papp László Budapest Sportarénába - közölte a szervezet pénteken az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint a szervezet a mintegy 24 millió forint értékű adományt rászoruló családoknak és saját intézményeibe, családok átmeneti otthonaiba és hajléktalanellátókba juttatja el országszerte.

Azt írták, Török Diána, a Magyar Vöröskereszt vállalati kapcsolatokért és adománykezelésért felelős szakmai vezetője háláját fejezte ki az adományért, majd elmondta:

az elmúlt másfél hónapban csaknem százezer rászorulónak segítettek.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A szervezet áprilisban kapta meg védő- és fertőtlenítő eszközök, valamint a beérkező adományok raktározására a Papp László Budapest Sportarénát, amelybe ez az adomány érkezett először az egyik, mindennapi fogyasztási cikkeket gyártó multinacionális vállalat jóvoltából.