Negyvenkét rendőr 14 szolgálati autóval és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével csapott le 7 Pest megyei településen. A gödöllői rendőrök több hónapig tartó felderítő munka eredményeként fogtak el egy kerepesi dílert, és 10 vevőjét.

Május 20-án a hajnalban a rendőrök véget vetettek egy 48 éves kerepesi férfi dílerkedésének is, aki Kerepesen, Mogyoródon, Kistarcsán és Budapest peremkerületeiben is árult drogokat.

Sz. József a „kati", „kréta", „füst" és „kristály" fantázianeveken ismert kábítószert adagonként 1000 forintért árulta. Volt olyan vevője, aki egyszerre 20 pakkot is vásárolt tőle. A kerepesi férfinak nincs állandó, bejelentett munkája, a dílerkedéssel azonban néhány hónap alatt több millió forintot keresett.

A helyszíni szemléken megtalált drogokat bezacskózták,és bűnjelcímke került az egyik előállított lakásán talált 72 darab lőszerre is, melyeket szakértő fog megvizsgálni. A vagyonvisszaszerzés  érdekében műszaki cikkeket, több százezer forintot, mobiltelefonokat is foglaltak le a rendőrök.

Sz. József nem tett vallomást, ehelyett a gyanúsítás ellen panaszt tett. A gödöllői rendőrök őrizetbe vették, és folytatják a nyomozást ellene - írja a Police.hu.