Még magát is megsebesítette, a ruháját is megszaggatta, bekente a testét porral és a haját is összekócolta egy érdi kamaszlány, hogy hihetőbb legyen, amit a szerelmével együtt kitalált. Azt állította, elrabolták és megerőszakolták, majd kidobták az autóból. Kiderült, hogy ebből semmi sem igaz. Azért vezették félre a rendőröket, mert nem akarták, hogy kiderüljön, együtt voltak egész nap. 

Elrabolt és megerőszakolt tinédzserről tett bejelentést a rendőrségen a lány 16 éves barátja június 29-én 16 óra 30 perc körül. A lány azt állította, hogy 8 óra 30 perc körül

az Alsó utcában megállt mellette egy fekete Audi, kipattant belőle két ismeretlen férfi, valamit az arcához szorítottak, berakták a kocsiba.

Egy raktárépületben tért magához. Arról beszélt, hogy rövid ideig volt eszméleténél, miközben kést szorítottak a torkához, megerőszakolták, majd órákkal később egy érdi utcában kilökték az autóból, ott találkozott össze barátjával.

Miközben a mentők orvosi vizsgálatra vitték a lányt a kórházba, látleletek készültek, mintavétel és testszemle zajlott, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos egysége igyekezett minél több információt beszerezni.

Forrás: Origo

A megnevezett utcák, közterületek térfigyelő kameráinak felvételeit több órára visszamenőleg ellenőrizték, tanúkat kutattak, kihallgatták a bejelentő barátot és a lányt is.

Késő estére kiderült, a bejelentésnek nincs valóságtartalma.

A két, egymással 4 napja járó fiatal bevallotta, közösen találták ki az emberrablós történetet, hogy ne derüljön ki, az egész napot együtt töltötték. Hogy meséjük még hihetőbb legyen,a lány megszaggatta a ruháját, összekoszolta magát porral, még a haját is összekócolta, a testén lévő hámsérüléseket együtt okozták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tovább vizsgálja a két fiatal vallomásában lévő, az együtt töltött idő körülményeire vonatkozó ellentmondásokat.