Tegnap megbilincseltek egy férfit és egy nőt amiatt, mert a gyanú szerint a pár közösen és rendszeresen megerőszakolta a 6, 4, 3 és 2 éves gyerekét. Feladták magukat a rendőrségen, miután a nagymamát a kerepesi családi házból bevitték a rendőrök. Az idős asszony volt a felbujtó. Nevetve bátorította a kicsiket arra, hogy úgy viselkedjenek, ahogy azt a szüleik kívánják. Az asszony Borsnak nyilatkozó fia kiáll a család mellett, szerinte minden hazugság, amit mondanak róluk. Eközben a Pest Megyei Főügyészség ügyészei már indítványozták az apa, anya és a nagymama letartóztatását is.

A megalapozott gyanú szerint egy férfi és egy nő együtt nevelte négy gyerekét. Amellett, hogy kendőzetlenül éltek előttük szexuális életet, 2017 nyarán arra kényszerítették őket, hogy

velük illetve a gyermekek az ő jelenlétükben egymással is szexuális cselekményeket végezzenek

- olvasható az Ügyészség oldalán, magyarul

megerőszakolták őket és azt is elvárták, hogy egymással is közösüljenek.

Forrás: police.hu

Amikor a gyermekek nem akarták megtenni, amit kértek, egyszerűen elverték őket a szüleik. A nagymamájukhoz sem fordulhattak segítségért, mert ő is a szülők oldalán állt, szó szerint nevetve biztatta a kicsiket arra, hogy engedelmeskedjenek a beteges kéréseknek.

Emellett a szülők másképp is megalázták a kicsiket. Sokszor elküldték a gyerekeiket pénzt koldulni az egyik helyi élelmiszeráruházhoz.

Reggel hat óra körül érkeztek a rendőrök, körbevették a házat

– mesélte a Borsnak Lakatos Krisztián, Aranka nagymama fia.

Nem is értettük, mit akarnak, képzelhetik a döbbenetünket, amikor elmondták, mivel vádolják édesanyámat. Egyszerűen el sem akartuk hinni"

– mondta.

Forrás: police.hu

Nem titok, hogy többen élünk itt. Ha ilyen történt volna, arról tudnánk, hiszen túl sokan vagyunk ahhoz, hogy egy ilyen szörnyűség titokban maradjon

- tette hozzá a férfi, aki szerint az egész hazugság.

Forrás: police.hu

A szülőket és a nagymamát négy rendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére, erőszakkal, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszakkal, valamint kiskorú veszélyeztetésével gyanúsították meg.

Forrás: police.hu

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte a letartóztatásukat az eljárási jelenlétük biztosítása valamint a tanúk befolyásolásának elkerülése érdekében és a bűnismétlés veszélye miatt is.