Hamar elindultak a pletykák Csorváson, miután egy 42 éves férfi csütörtökön besétált az Orosházi Rendőrkapitányságra, hogy bejelentést tegyen arról, hogy megölte az édesanyját – írja a Ripost.

Anya és fia szinte csak köszöntek a helyieknek, a szomszédok szerint a tragédiának nem volt előjele. Zárkózottan élt a férfi és édesanyja, akikről most azt beszélik, hogy 

vérfertőző szexuális kapcsolat volt közöttük. 

Erről a Tényeknek nyilatkozott a férfi egy korábbi munkatársa: Azt mondta neki az édesanyja, hogy nem kell neki nő, mert az csak viszi a pénzt. Ő biztosítja neki a nemi életet, és akkor a vagyon, a pénz az megmarad - mondta a férfi, aki szerint már hosszú ideje élt így anya és fia.

Forrás: police.hu

Ez is állhat az anyagyilkosság hátterében a helyiek szerint azért, mert 

a férfi anyja erőltethette a kettejük közötti szexuális kapcsolatot. 

Forrás: police.hu

Június 16-án adta fel magát a rendőrségen a 42 éves csorvási férfi, aki elmondta, hogy aznap reggel, a vele együtt élő anyját ököllel többször megütötte, aki ettől a földre esett, majd egy késsel többször megszúrta a nyakán és a hátán, amitől a nő meghalt.  A gyilkosság után a férfi megpróbálta eltüntetni a bizonyítékokat és a nyomokat, az anyját elásta a házuk udvarában, a kést pedig feldarabolta és egy szennyvízcsőbe dobta.

Forrás: police.hu

Később reggelizés közben arra jutott, hogy „ezt úgysem lehet megúszni", ezért ment el a rendőrségre, de előtte még banki ügyet intézett és felkereste a rokonait. Kihallgatása után őrizetbe vették emberölés megalapozott gyanújával, a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója pénteken pedig elrendelte az egy hónapos letartóztatását.