Egy gyömrői férfi ájulásig fojtogatta a feleségét miután a nő közölte vele, hogy el akar válni. A férfi intim képeket is küldött a barátainak a nőről, hogy lejárassa és megalázza őt.

A nő tavaly januárban, a gyömrői otthonukban közölte a férfival, hogy el akar válni. Vitatkozni kezdtek, majd a férfi fojtogatni kezdte a nőt. Bevallása szerint úgy szorította a nyakát, hogy belefájdultak az ujjai. Csak akkor engedte el, amikor elájult. Amikor rájött, hogy mit tett, vízzel kínálta a feleségét, aki ezt nem fogadta el hanem hívta a rendőrséget.

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Az orvosi szakvélemény szerint a nő pajzsporcának felső nyúlványa eltört, valamint több helyen, jól láthatóan bevérzett a nyaka. Csak a véletlennek és a gyors orvosi segítségnek köszönhető, hogy nem halt meg.

A férfi ellen büntetőeljárás indult és megelőző távolságtartást rendelt ellene a bíróság. Ennek ellenére folyamatosan próbálta felvenni a kapcsolatot a nővel.

Később az intim fotóit küldözgette, mutogatta a barátainak, hogy lejárassa és megszégyenítse őt.

A 47 éves férfi ellen emberölési kísérlet és zaklatás miatt indított nyomozást a rendőrség befejezte, az iratokat pedig elküldte az ügyészségnek.