Donáth Anna elismerte egy titkos, belső felvételen: rendszeresen hívogatta Vera Jourovát, hogy ítéljék el Magyarországot - videó

Vágólapra másolva!
Három naponta beszélt Vera Jourovával Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője arról, hogy mi kerüljön a Magyarországról szóló jelentésbe. Ezt maga Donáth Anna mondta egy videókonferencián, amit momentumosokkal tartott. A felvételt a Hír TV hozta nyilvánosságra. A kijelentés azért különösen leleplező, mert Donáth korábban a Varga Judittal folytatott Tranzit-vitán tagadta, hogy egyeztetett volna az EU-biztossal.
Vágólapra másolva!

- mondta momentumosoknak Donáth Anna egy videókonferencián. Később azt is elmondta, hogy az általa "új Sargentininek" nevezett Gwendoline Delbos-Corfielddel is rendszeresen beszélt Magyarországról.

- mutatta be a francia képviselőt a momentumosoknak.

Donáth azzal próbálta érzékeltetni munkája "nehézségét", hogy ezek a politikusok (és Ursula von der Leyen) nem akarták elítélni Magyarországot.

mondta Donáth Anna, ezzel elismerve, hogy Soros emberei mellett magyar baloldali képviselők diktálták a Magyarországról szóló jelentést.

A Hír TV riportja itt nézhető meg: