Így igényelhető az ingyenes internetszolgáltatás a Telekomnál

betegség fertőzés oktatás távoktatás iskola számítógép laptop koronavírus coronavirus korona vírus otthon tanulás online otthoni elearning e-learning digitális tanrend
Vágólapra másolva!
A kormányzat bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napra - olvasható a Telekom honlapján.
Vágólapra másolva!

Az ingyenes internetre jogosult Telekom ügyfelek a Telekom honlapján jelezhetik igényüket az egyhavi ingyenes internetszolgáltatásra

november 18. és 27. között.

Az igény feladásához Telekom-ügyfél esetén egy számlára (a számla bal felső részében található MT ügyfélazonosítóra és folyószámlaszámra), valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító úgynevezett oktatási azonosítóra lesz szükség.

Forrás: Telekom

Az egyhavi díjmentesség az ügyfelek decemberben kézhez kapott számláján jelenik meg.

A Telekom mindent megtesz azért, hogy a tavaszi időszakhoz hasonlóan a mostani vírushelyzetben is stabil, megbízható vezetékes és mobilszolgáltatásával segítse a kapcsolattartást, a távmunkát, a távoktatást, valamint a vállalkozások működését - írták.

A szolgáltató kiemelten odafigyel hálózata karbantartására, szükség esetén extra kapacitásbővítést hajt végre, ahol lehetséges.

Ezenfelül mobilnet szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei számára ingyenesen – az adatforgalmukat nem terhelően – tesz elérhetővé számos oktatást, tanulást segítő tartalmat.