Egy gesztelyi bolt előtt veszett össze több férfi, majd az egyiküket többször megütötték. Ezt látta a terhes barátnője, aki segíteni akart neki. Erre az egyik támadó megrúgta a nőt, aki ettől rosszul lett.

Gesztelyben, az egyik bolt előtt dolgozó közmunkás és egy férfi összeveszett egymással. A férfi hangosan szidta, amit meghallott az éppen odaérő közmunkás apja. Az apa felháborodva számon kérte a férfit, hogy miért beszél így a fiával, erre őt is szidni kezdte.

Az apa ekkor megragadta a férfi ruháit, és ököllel arcon ütötte, amitől az elesett. Ezt látta a terhes barátnője, és odament, hogy segítsen neki, de az apa őt is megrúgta, majd tovább verte a férfit.  Ekkor odaért az apa nevelt fia is, aki szintén megütötte a férfit.

A barátja verését végignéző terhes nő rosszul lett, a járókelők kísérték be az orvosi rendelőbe.

A megvert férfinak 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek, de ő nem tett feljelentést. A barátnőjének is 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek, ő viszont tett feljelentést az ügyben.

Az ügyészség a 47 éves apa ellen garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat. Az eljárás közben a férfi nevelt fia meghalt, ezért ellene megszüntették a nyomozást. 

Az ügyészség azt javasolja, hogy a férfit tárgyalás nélkül ítéljék pénzbüntetésre.