Három drogdílert és a vásárlóikat fogták el a rendőrök - közölte honlapján a rendőrség.

A dílereket már hónapok óta figyelték, eközben a nyomozók többlépcsős akciót szerveztek a dílerek és vásárlóik elfogására - olvasható a tájékoztatásban.

Az egyik rajtaütéskor az ott tartózkodók - hogy a bizonyítékot eltüntessék a lakásból - egy többszáz darabos extasycsomagot átdobtak a szomszéd telkére. A nyomozók onnan foglalták le. Egy másik akció alkalmával a rendőrök éppen akkor fogták el őket, mikor az üzletet bonyolították.

A több helyszínen, több időben történt kutatások alkalmával a rendőrök az 57 éves dunaharaszti P. Imrénél, a 30 éves halásztelki F. Józsefnél, valamint a 34 éves T. Tamásnál mintegy 300 gramm kábítószergyanús anyagot, közel ezer darab extasytablettát, 13 darab 50 milliliteres üvegben lévő Ketamint és 36 gramm marihuánát foglaltak le.

Ezen kívül találtak még kábítószerrel szennyezett tárgyakat és csomagolóanyagokat, illetve közel félmillió forintot, amiket szintén lefoglaltak.

A rendőrség őrizetbe vette P. Imrét és F. Józsefet, akiknek azóta az illetékes bíróság elrendelte letartóztatását. T. Tamás szabadlábon védekezik. Az ügynek rajtuk kívül további hét gyanúsítottja van.

Csaknem 1000 darab extasyt foglalt le a rendőrségForrás: police.hu