Ez az antikrisztiánus patologikus gyűlölet Rákosi legsötétebb korszakát idézi

Békés Gáspár. A diákolimpikon
A Tanítanék Mozgalom által szervezett, a közoktatási, köznevelési rendszer átalakításáért, „az oktatás szabadságáért" meghirdetett Budapest, 2016. március 15.
Pilz Olivér tanár, a miskolci Herman Ottó Gimnázium közalkalmazott
Békés Gáspár diákolimpikon Pilz Olivér tanár, a miskolci Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnöke a Tanítanék Mozgalom által szervezett, a közoktatási, köznevelési rendszer átalakításáért, „az oktatás szabadságáért" meghirdetett demonstráción Budapesten, a Kossuth téren 2016. március 15-én.
Vágólapra másolva!
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) felszólította Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy a gyermekek "megkeresztelését betiltani akaró szakértőjét" azonnal távolítsa el hivatalából.
Vágólapra másolva!

A Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője által jegyzett - vasárnap az MTI-hez eljuttatott - közleményben úgy fogalmaztak, hogy

A Vasárnap.hu pénteken azt írta, hogy Békés Gáspár, aki a Főpolgármesteri Hivatal klíma- és környezetügyi főosztályán dolgozik Karácsony Gergely környezetügyi szakértőjeként, 2018-ban egy blogbejegyzésben a keresztelés betiltásáról írt.

Békés Gáspár Fotó: Polyák Attila - Origo

Az Ateista forradalom című blogban Békés Gáspár úgy vélekedett, hogy jogi szempontból illegitim a gyerekek megkeresztelése, mert a szülők megsértik a kiskorú szabadságjogát, amikor helyette döntenek vallási hovatartozásáról.

- írta Békés Gáspár.