Impozáns méretű házat vásárolt magának Tóth Bertalan

TÓTH Bertalan
Budapest, 2020. május 11. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
2020-ben az eddig is meglévő nagyszámú ingatlana (van közte erdő és telek is) mellé még egy pécsi családi házat is vett Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.
Vágólapra másolva!

Az MSZP-s elnök, Tóth Bertalan meglepően vagyonos ember a 2020-as nyilatkozata alapján. Egy pécsi lakóház tulajdonosa felerészben, de emellett bevallott még egy erdőt és hétvégi házat, és több pécsi ingatlant is a szocialisták frakcióvezetője. Az is kiderült a nyilatkozatából, hogy 2020-ban felerészben vett egy 154 négyzetméteres pécsi családi házat.

Meglepően gazdag Tóth Bertalan, az MSZP elnöke Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Tavaly bérelt magának egy Volkswagen Sharant a szocialisták elnöke. Van egy 3 millió forintos és egy 72 600 eurós életbiztosítása is. 2020-ban volt egy 7,7 milliós követelése egy pénzintézettel szemben, ez 2019-ben még csak egy 7 millió forint volt. Mindezek mellett nem volt tartozása az MSZP elnökének, pedig a 2019-es bevallásában még szerepelt egy 400 ezres tartozás.

A vagyonnyilatkozatból az is kiderül, hogy a szocialista képviselő felvette a csokot, vagyis a 10 millió forintos támogatást is.