Halállal fenyegetik, zsidózzák Vidnyánszky Attilát a régi indexesek blogján a hozzászólók

Vágólapra másolva!
A régi indexesek Telex nevű blogján megírták, hogy nagyjából húsz tanár nem fog tanítani a modellváltás után a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Bár a szélesebb közönség számára többségében ismeretlen nevek szerepelnek a cikkben, a baloldali propagandasajtó által hónapok óta heccelt szimpatizánsok azonnal gyűlölködni kezdtek a kuratórium elnöke, a Nemzeti Színház igazgatója, a törvényesen kinevezett Kossuth-díjas rendező, Vidnyánszky Attila ellen. Nem is akármilyen stílusban. 
Vágólapra másolva!

Nézzük meg, miket írnak a blog olvasói:

Forrás: Origo

Természetesen nem néhány megtévesztett ember véleménye az érdekes önmagában. Bár kétségtelenül tanulságos, hogy a szélsőbal és a szélsőjobb (gondoljunk csak Gyurcsány-Fekete-Győr-Jakab közös szereplésére) mennyire egybefolyik még egy kommentháború szintjén is. De hogyhogy nem tesz semmit a Facebook?

Egy elismert, törvénytisztelő ember halálát kívánják, majd gyáva, antiszemita módon zsidózzák a Nemzeti Színház igazgatóját. Ez kétségtelenül új elem a baloldalon - nem az antiszemitizmus, hiszen az Marx óta jelen van -, hanem hogy Vidnyánszky Attilát éppen nem ukránozzák, hanem ezúttal zsidózzák.

Még egyszer: a Facebook miért hagyja? Ha valaki a gendermozgalomra csak egyetlenegy nem elismerő - bár természetesen törvénytisztelő - félmondatot tesz, máris letiltják (Rákay Philip esete nagyon tanulságos), de ha egy konzervatív embert halállal fenyegetnek, antiszemita módon mocskolják, azt engedik.

Nem furcsa ez?