Bosszúból összevert egy fiút Sükösdön egy háromtagú banda

Vágólapra másolva!
Az ügyészség súlyos testi sértés miatt javasolta három sükösdi fiatal letartóztatását, akik március 6-án egy lány segítségével Sükösd külterületére csaltak egy fiút, majd úgy megverték, hogy eltört az állkapcsa.
Vágólapra másolva!

A három fiatal március 6-án a délelőtt, egy lány segítségével - akik egyikük barátnője - Sükösd külterületére, a focipálya közelébe csalta a lány egyik fiú osztálytársát.

Bosszút akartak állni rajta azért, mert a fiú korábban chatelt a lánnyal.

A három férfi kocsival bevágott a szintén autóval érkező fiú elé, és megállásra kényszerítették. A fiút a helyszínre csaló lány barátja beült a fiú autójának jobb első ülésére és ököllel

többször megütötte az arcát. Még az indítókulcsot is kivette a kocsiból, hogy ne tudjon elmenekülni.

Ezután a támadó kiszállt a kocsiból,

kirángatta a kamaszt és tovább verte ököllel az arcát és a fejét. A fiú nem mert védekezni, mert látta, hogy a támadó mögött áll a bátyja, és a harmadik társuk. Félt tőle hogy ha visszaüt, hárman verik tovább.

Amikor a bántalmazó látta, hogy a fiú már alig áll a lábán és erősen vérzik, abbahagyta a verést. Mielőtt azonban még elment, tovább szidta, és felszólította, hogy hagyja békén a barátnőjét. Ezután a harmadik fiatal a lába elé dobta az elvett indítókulcsot, majd a lánnyal együtt elhajtottak a helyszínről.

A fiú a bántalmazás miatt súlyosan megsérült, az állkapcsa eltört, deformálódott, a sérüléseit sebészeten kellett ellátni. A bajai rendőrök március 10-én elfogták a három férfit,

és súlyos testi sértés, illetve személyi szabadság megsértése miatt hallgatták ki őket, majd javasolták a letartóztatásukat. A lány bűntársat szintén kihallgatták, ő szabadlábon védekezik.

Az ügyészség javasolta a letartóztatásukat a szökés, rejtőzködés, bizonyítás veszélyeztetése, és a bűnismétlés elkerülése érdekében.

A bíró március 12-én a bizonyítás veszélyeztetésére tekintettel elrendelte a letartóztatásukat. A végzés nem végleges,

mert az ügyész a másik két letartóztatási ok megállapítása, a gyanúsítottak és ügyvédeik pedig a szabadlábra helyezésükért fellebbeztek.