20 foknál is melegebb lehet

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Ma
Az Alföldön változóan, máshol gyengén fátyolfelhős lesz az ég. Csapadékra estig nem kell számítani, de késő estétől ÉNy felől záporok alakulnak ki. Kellemes tavaszi időnk lesz, az ország nagy részén 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet. A délnyugati szél néha megélénkül.

Péntek
A hajnali záporok után csökken a felhőzet, többórás napsütés várható; de keleten, északkeleten gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, és újabb záporok, sőt zivatarok alakulnak ki. Az ÉNy-i szél erős lesz. 15-20 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Szombat
Észak felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól elszórtan fordulnak elő záporok, jégdarazáporok, a hegyekben hózáporok. Erős, néhol viharos lesz az ÉNy-i szél. 11-12 fok köré hűl a levegő.

Húsvétvasárnap
Csökken a felhőzet, napos, friss időre van kilátás. Délután ugyan megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csak egy-egy zápor fordulhat elő. 10-15 fok közötti értékeket mérhetünk.

Húsvéthétfő
A sok napsütést csak délután zavarják gomolyfelhők, esetleg nyugaton képződik zápor. A déli szél megélénkül, melegedés kezdődik. 13 és 19 fok között alakul a hőmérséklet délután.