Tízmilliókat követel egy magyar család az olasz sorozatgyilkostól

Vágólapra másolva!
Vascsővel végzett a prostituáltként dolgozó magyar lánnyal a gyilkosa, majd a sínekre fektette az élettelen testét, hogy öngyilkosságnak álcázza a halálát. Végül a férfit ipari kamerák buktatták le, húsz évet kapott a gyilkosságért. Az olasz férfit nemrég egy másik gyilkossággal is összefüggésbe hozták.
Vágólapra másolva!

2018-ban Modenában, az olasz férfi az autójába csalta a prostituáltként dolgozó magyar lányt. Ott

dulakodni kezdtek, majd a lány ellenállt és megpróbált elfutni, de az 50-es éveiben járó férfi elkapta és egy vascsővel szétverte a fejét.

Ezután autózott egy ideig a holttesttel, majd végül egy érkező vonat elé rakta a testét a sínekre, hogy úgy tűnjön, a vonat gázolta halálra Ariettát. A lap azt írja, hogy

a rendőrök 220 ezer forintnyi eurót foglaltak le a gyilkostól, amit a férfi a magyar nőtől vett el, de a lány családja nem kapott semmit az összegből.

A gyilkos férfi a többi pénzt eljátékgépezte. A Vasárnapi Blikknek a magyar család ügyvédje, dr. Lakatos Csilla azt mondta:

Kiderült, hogy az olasz férfi először 1994-ben gyilkolt. Kirabolt egy idős asszonyt, és utána végzett vele. Miután szabadult, kiszemelt magának egy ügyvédnőt, az 56 éves Elena Morandit.

A nőt 2017 novemberében begyógyszerezte, majd a magatehetetlen nőre gyújtotta a lakását, miután elvitte a nő készpénzét és a számítógépét.

Alig fél évvel később gyilkolta meg a magyar lányt, Ariettát. Mindkét nő halálát megpróbálta öngyilkosságnak álcázni a férfi. Mivel az ügyvédnő halálával csak a magyar lány meggyilkolása után hozták kapcsolatba:

– mondta Arietta családjának jogi képviselője.

A lap elérte a meggyilkolt lány családját, akiknek a nyomozás miatt sokáig nem adták ki a lányuk holttestét, a szerény körülmények között élő család pedig nem tudta kifizetni a hazaszállítás költségeit.

– mondta Arietta édesapja, majd hozzátette: