Dugódíjat akarhatnak Karácsony Gergelyék Budapesten

Budapest forgalom dugó közlekedés, 2021.06.10. autó, busz, torlódás, Dugó Közlekedés Budapest Forgalom Dugó Budapest
Dugó Budapesten
Vágólapra másolva!
Elviselhetetlen dugók vannak Budapesten az elmúlt napokban, és nemcsak reggel és késő délután, hanem olyan időpontokban is, amikor egyébként nagyon kevés az autó a fővárosban. Gyakorlatilag nem lehet közlekedni, a bírálatokra Karácsony Gergely főpolgármester pedig hisztérikusan válaszolt. De a teljes inkompetencia és szerencsétlenkedés mellett mi lehet a háttérben? A V4NA nemzetközi hírügynökség utánajárt. 
Vágólapra másolva!

A V4NA brüsszeli informátora szerint nem teljesen véletlen, hogy állandósultak a dugók Budapesten. A magyar főváros brüsszeli irodájába is bejáratos informátor szerint lényegében szándékosan okoztak dugókat, helyenként teljesen felesleges lezárásokkal.

Karácsony Gergely már a főpolgármesteri kampányban is ígéretet tett Brüsszelnek, hogy bevezeti a dugódíjat. Akkor azonban ő maga is úgy tartotta, hogy ez politikai öngyilkosság lenne, kivéve, ha ezt maguk a fővárosiak követelik ki.

Mi sem egyszerűbb, megvan erre a recept, a Soros által pénzelt álcivilektől megfigyelt módszer a legjobb. Okozz problémát, követeld ki, hogy akarják a megoldást bármi áron. Tehát lefordítva: legyen óriási dugó, erre a budapestiek maguk is akarják majd a dugódíjat. Szerezz egy civilszervezetet, amely elkezd valósággal könyörögni a dugódíjért, az addig Karácsony Gergely tehetetlenségét és bosszantó hozzánemértését szidó budapestiek - reményeik szerint - már örülni fognak a dugódíjnak. Természetesen az élet és a normális emberek gondolkodása messze nem ennyire egyszerű, nyilvánvalóan elég hamar rájönnek, hogy mi van a háttérben.

Dugó Budapesten Fotó: Polyák Attila - Origo

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere a héten "hisztis, durcás kisfiú" (ahogy egy facebookozó fogalmazott) módjára válaszolt a dugók miatt felháborodott országgyűlési képviselőnek, Hollik Istvánnak. Azt mondta, hogy akinek nem tetszik, szálljon ki a kocsiból és menjen gyalog. Később még - a maga gyáva stílusában - szinte még trágárkodott is.

A V4NA megtudta a Budapest brüsszeli irodáját közelről ismerő informátortól, hogy rövidesen, egy-két napon belül a második lépés következik, vagyis álcivilek elkezdik követelni a dugódíjat.

A V4NA hivatalosan is megkereste Karácsony Gergely főpolgármester budapesti, és Karácsony Gergely brüsszeli irodáját vezető Jávor Benedek kinti irodáját is azzal kapcsolatban, hogy Budapest tényleg bevezetné-e a dugódíjat. Arra is rákérdeztek, hogy igaz-e, hogy álcivilek rövidesen kampányolni kezdenek a dugódíjért. Amint a V4NA választ kap, frissítjük cikkünket.