Egy új személyiségteszt segít a nyaralás utáni depresszióban

Drinking Coffee at Work Computer Napping New Business Businesswoman Women Females Latte Incentive E-commerce Youth Culture Sleeping Working Intelligence Asian Ethnicity Ethnicity One Person Success Accuracy Planning Dedication Exhaustion Emotional Stress
A female entrepreneur and businesswoman is working on her start up company in her office. She has fallen asleep at the office with her head on her desk. Empty coffee cups are on the table.
Vágólapra másolva!
Egyre többen térnek vissza a nyaralásról és állnak ismét munkába, a visszaszokás viszont nyomot hagy az emberek lelki állapotán és hangulatán is. Néhány jótanács megfogadása és munkahelyi személyiségünk megismerés viszont megkönnyítheti a folyamatot, ebben pedig egy új személyiségteszt is segítséget nyújt ebben.
Vágólapra másolva!

Kevesen gondolnák, azonban a nyaralás utáni depresszió egy gyakori jelenség. Ennek legfőbb tünetei a fontos döntések elhalasztása, egyik feladatról a másikra ugrálás, unalom és nyugtalanság váltakozása, notórius rosszkedv.

Illuszráció Forrás: Getty Images/iStockphoto/FatCamera/Oliver Fernandez

Szintén sokan számolnak be alvászavarról, koncentrációs problémákról, feledékenységről, ezek a tünetek viszont szerencsére rövid idő alatt elmúlnak. A nyaralás utáni depresszió ellen viszont érdemes tenni, egy egyszerű teszt kitöltése pedig segíthet azoknak, akiknek nehezére esik a kikapcsolódás után visszarázódni a megszokott kerékvágásba és a munka világába.

Egy új, szakértők által összeállított személyiségteszt kitöltésével hamar megismerkedhetünk munkahelyi énünkkel,

ami abban is segítséget nyújt, hogy megtudjuk, újabb kihívások, elismerések vagy éppen a szeretetteljes légkör szükséges-e ahhoz, hogy a hétköznapokban megtaláljuk a munka örömét, vagyis újra a helyünket a nyár utáni időszakban, írja a life.hu.

A teszt itt érhető el. Töltsd ki most, és vészeld át a posztvakációs időszakot könnyebben!