Őrült nők delegációja a hazánkba érkező LIBE-bizottság

HIDVÉGHI Balázs
Budapest, 2020. december 16. Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője sajtótájékoztatót tart a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. MTI/Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Ez a testület az Európai Parlament amúgy is erősen balos, ideológia-vezérelt, félőrült társaságából is a még extrémebb, szélsőségesebb irányvonalat képvisel - mondta el Hidvéghi Balázs EP-képviselő a Pesti TV Politikai Hobbista című műsorában arra reagálva, hogy a LIBE-bizottság Magyarországra érkezett vizsgálódni. Hidvéghi szerint azt, hogy mi lesz a "tényfeltáró" látogatás eredménye, azt nem nehéz már most kitalálni, hiszen a bolsevikoknál az ítélet mindig megelőzte a bizonyítást, a vádemelést, a nyomozást.  
Vágólapra másolva!

Hidvéghi úgy véli, hogy a bizottság

aránytalanul sok baloldali politikust, újságírót, álcivilt, stb. fog megkérdezni a látogatása során.

Hozzátette:

Ahogyan Hidvéghi is fogalmazott: csak egy kisebbségi különvéleményt fogalmazhatnak majd meg arról, hogy Magyarországon semmi baj a demokráciával. Merthogy a Bizottságban többségben lévők szerint ez bizony maga Észak-Korea, és ebben a vélekedésükben (és ítéletükben) semmilyen tény nem képes őket megzavarni.