Vágólapra másolva!
A Kecskeméti Rendőrkapitányság halált okozó közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, mert az M5-ös autópálya mellett találtak egy holttestet.
Vágólapra másolva!

Szeptember 16-án 18 óra 23 perckor valaki azzal hívta a rendőröket, hogy Kecskeméten, a Kiskőrösi út folytatásánál,

az M5-ös autópálya mellett egy 40-50 év közötti holttestet találtak.

Az eljárás során megállapították, hogy feltehetően közlekedési baleset áldozata lett a férfi és azonos azzal, akinek eltűnését szeptember 13-án jelentették be a Kecskeméti Rendőrkapitányságon.

Így néz ki az áldozat

A nyomozás során kiderült, hogy az út mellett gyalogolhatott. Fekete színű hátizsák volt nála piros betétekkel. Egy sötét baseball sapkát és szürkés sportcipőt viselt. A balesetet okozót keresik a rendőrök, ezért közzétették az áldozat személyleírását, hátha ez alapján valaki tud segíteni a kézre kerítésében.

Azt írják, hogy a férfi

175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja, arcszőrzete sötétbarna. Arca beesett, borostás. Barna a szeme, fogazata hiányos. A halála napján kék nadrág volt rajta oldalán világos csíkkal és egy kék színű póló fehér márkajelzéssel.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei azt kérik, hogy aki tud valamit a bűncselekménnyel vagy a baleset okozójával kapcsolatban jelentkezzen a rendőrségen! Azt is hozzátették, hogy aki érdemi információval tudja segíteni a nyomozást, annak a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 300 000, azaz háromszázezer forint nyomravezetői díjat fizet ki. Ezen felül kérik, hogy aki felismerni véli a férfit, mondjuk látta a megadott időintervallumban, vagy találkozott vele, az is jelentkezzen!