Egy komlói nő meggyilkolta az anyósát

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy 57 éves komlói nő ápolta a 86 éves anyósát, amiben segített neki egy 43 éves sásdi nő. Később a fiatalabb zsarolni kezdte a nőt olyan hangfelvételekkel, amik bizonyíthatják, hogy köze van az anyósa halálához. Mint kiderült, a nők egy ismeretlen tablettát adtak be az asszonynak, ami a halálát okozta.
Vágólapra másolva!

A két nő közösen ápolta az idősebb nő 86 éves anyósát, majd idővel, a gyanú szerint megállapodtak abban, hogy végeznek az asszonnyal.

Az 57 éves nő október 22-én feljelentette a 43 éves nőt, amiért az

megfenyegette, hogy kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban, ha nem fizet neki 3 millió forintot.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az eljárás során a rendőrök meghallgatták a felvételeket, amik alapján feltételezhető, hogy a két nőnek köze van az asszony halálához.

Az eddigi adatok alapján a két nő egy ismeretlen tablettát adott be rendszeresen az asszonynak, amibe október 21-én belehalt.

A rendőrök mindkét nőt elfogták, és javasolták a letartóztatásukat, valamint nyomozást indítottak ellenük emberölés miatt.