Kovács Zoltán: Látogatói csúcsot hozott a hétvége a vadászati világkiállításon

„Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás, HUNGEXPO
Vágólapra másolva!
Látogatói csúcsot hozott a világkiállítás a hétvégén, amikor meghaladta a 100 ezret a látogatók száma a Hungexpo területén tartott rendezvényen - mondta Kovács Zoltán, az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos a közmédiának a helyszínen hétfőn.
Vágólapra másolva!

Kovács kiemelte:

szombaton 55 ezren vettek részt a kiállításon, ami egyfajta főpróba volt a megújult Hungexpo számára.

A létesítményt 55 milliárd forintból újították fel - emlékeztetett, utalva arra, hogy "méltó és világszínvonalú" környezet fogadja az érdeklődőket.

Hétfőn több mint négyezer diákot várnak a Hungexpóra abból a több mint 55 ezerből, akik regisztráltak az eseményre

- jegyezte meg a kormánybiztos.

- mondta az MTI kérdésére Kovács Zoltán.

A vidéki eseményeken, a vadászati világkiállítás kísérő és kapcsolódó rendezvényein az összes látogatói szám már 938 ezer fő felett jár

- hangsúlyozta. Azt is hozzátette: három vidéki helyszín 1500 programja kapcsolódik a nemzetközi kiállításhoz; a rendezvénysorozat a kiállítás előtt megkezdődött, és a kiállítás után is folytatódni fog.

Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója elmondta: a vásárközpont bebizonyította, hogy képes két nap alatt több mint 100 ezer látogató biztonságos befogadására. Felhívta a figyelmet arra, hogy a Fehova Plusz kiállítás nagyszerűen kiegészítette a vadászati és természeti világkiállítást. A szeptember 30. és október 3. között tartott kiegészítő esemény szervezésében példaértékű volt az együttműködés a felek között - mutatott rá.

A Fehova Plusz keretében olyan cégek sorakoztathatták fel és árusíthatták termékeiket a látogatóknak, amelyek a vadászat, a horgászat, az erdészet és a természetjárás területén, illetve a lovas ágazatban, valamint a hobby és munkakutyatartásban tevékenykednek - olvasható a rendezvény honlapján. Ilyen típusú eseményt minden év februárjában szoktak szervezni - legközelebb 2022. február 17-20-án.