Miközben egyre nagyobb a Városháza-botrány, Karácsony helyettese őszi rúzsokat reklámoz

Tüttő Kata
Budapest, 2014. július 3. Tüttő Kata, a Fővárosi Közgyűlés szocialista képviselője, az egyik elnökjelölt érkezik az MSZP Budapesti Területi Szövetsége elnökválasztására a párt budapesti, Jókai utcai székházához 2014. július 3-án. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Dagad a Városháza-botrány, mindeközben Tüttő Kata főpolgármester-helyettes színes rúzsok reklámarcának képzeli magát - erről számol be a Fidesz Budapest a közösségi oldalán. Karácsony helyettesét úgy tűnik nem érdekli mi történik a Városházán, sokkal jobban leköti figyelmét, milyen márkájú és színú ajakrúzzsal emelje ki szája tónusait. Az ember először azt gondolja, ez talán valami vicc, de nem! Nos, a nem mindennapi "teljesítményt" dokumentálták is: "Kata rúzsajánlója" - ahogyan fogalmaznak - a Facebookon elérhető. 
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, hogy Tüttő Kata városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettesként úgy érzi, annyira jól végzi munkáját, hogy még arra is jut ideje, hogy

reklámarcnak képzelve magát kipróbálja a legújabb őszi rúzstrendeket.

Az alábbi képeken jól látszódik, melyik rúzs tetszik leginkább Tüttőnek.

Nos, úgy tűnik, amikor Tüttő Kata nem éppen az egyik legdrágább luxusszigeten nyaral és a tengerből lovagol ki lóháton, akkor jut ideje arra is, hogy tesztelje a legújabb sminktrendeket.

Az Origo utánajárt, hogy a Tüttő által kipróbált rúzsok átlagban 8000 forintba kerülnek, holott egy rúzs bármely drogériában 2000-3000 forint közötti áron mozog.

A kérdés már csak az, mi lenne, ha végre a munkájával is foglalkozna?