Kubatov Gábor: Az abnormalitás elleni csendes forradalom a Békemenet

A Fidesz tisztújító kongresszusa Budapesten, Hungexpo, 2021.11.14.
Budapest, 2021. november 14. Kubatov Gábor pártigazgató beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A mi csendes forradalmunk a Békemenet, ami lázadás az abnormalitás ellen - jelentette ki a Fidesz ügyvezető alelnöke Budapesten a párt vasárnapi 29. tisztújító kongresszusán.
Vágólapra másolva!

Kubatov Gábor az évtized abszurdjának nevezte, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére, "Őszöd után, csődbe vitt magyar gazdaság után, az elmúlt 30 év legnagyobb hazugsága után".

Rámutatott: a baloldalnak nem volt olyan kormányzása, amely ne hozott volna "brutális megszorításokat", és ne vitte volna csődbe a gazdaságot.

Kubatov Gábor pártigazgató beszédet mond a Fidesz 29. tisztújító kongresszusán a HUNGEXPO-n, 2021. november 14-én Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Egyetlen olyan ciklusuk sem volt, amely jobb körülményeket, jobb életet hozott volna a magyaroknak - jelentette ki.

Megjegyezte: a baloldal ma is eladná a Városházát, és dobra verné a manapság magyar kézen levő energia-, illetve közszolgáltató cégeket, amitől az egekbe emelkednének a rezsiárak.

Külföldi kézre játszanák át a repteret, a gyárakat, a földeket, minden mozdíthatót és mozdíthatatlant, a Városháza mintájára a Parlamentet is eladnák, és

- sorolta Kubatov Gábor.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, "Gyurcsány Ferenc legújabb üdvöskéje" szerint a rezsicsökkentés ostobaság, és azt meg kell szüntetni - mondta, megjegyezve, hogy Márki-Zay Péter tanácsa a kevesebb fürdés, hidegebb lakás, kisebb számla.

Abszurdnak nevezte azt is, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint a bevándorlásügyben is befogadóbbnak kellene lenni.

Kubatov Gábor kiemelte: régen a haza sorsa forradalmakban, csatákban, háborúkban dőlt el, a több mint ezer esztendő alatt sokan az életüket áldozták fel azért, hogy ma itt állhassunk, magyarként.

Kijelentette, manapság a csatáinkat nem a lövészárkokból vívjuk meg, hanem a közösségi médiában, és az egykori toborzás ma a mozgósítás.

Kubatov Gábor szerint a Fidesz soha nem volt ilyen szervezett, összetartó és egységes.

Azonban megjegyezte: szükség van arra a szavazókörönkénti plusz öt emberre, akik 2002-ben még nem voltak meg.

Szükség van mindenkire a családokból, a barátok közül, "egyetlenegy ember sem maradhat otthon" - jelezte.

Úgy fogalmazott: azért fog győzni a Fidesz a következő választásokon, "mert mindnyájunknak Magyarország az első".