Különleges döntést hozott a bíróság VV Fanni ügyében

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
A bírónő úgy döntött, autókonvojjal járják majd be azokat a helyszíneket, ahol a VV Fanni megölésével vádolt férfi járt. A lány családjának ügyvédje szerint ez egy ritka és speciális eset.
Vágólapra másolva!

A bíróság úgy döntött, maga ered VV Fanni holttestének nyomába, és a júniusi tárgyalás után autókonvojjal járják majd végig az utat a vádlott autójából kinyert GPS-adatok alapján - írja a Blikk. A lap szerint a feltételezett helyszíneken való átutazás legalább két napot vesz majd igénybe.

VV Fanni 2017-ben tűnt el nyomtalanul Forrás: police.hu

– Fanni lakásától indulunk, természetesen a vád és a védelem is jelen lesz, majd Budapestet elhagyva, a pontos GPS-adatokat követve elmegyünk Siófokra, ahol megállt B. László, majd tovább követjük az útját Dunaújvárosba. Onnan Szalkszentmártonba megyünk, a stéghez – mondta a lapnak a lány családjának ügyvédje. Lichy Jószef szerint ez egy igen ritka és speciális eset, és elmondása szerint

a bírónő saját maga akarja látni és érezni, hogy Fanni milyen utat tett meg.

Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője szerint ők indítványozták novemberben, hogy járják végig a helyszíneket. Brodmann úgy gondolja, amíg nincs holttest, addig B. Lászlót sem ítélhetik el emberölésért, csakis személyi szabadság megsértéséért.

VV Fanni 2017-ben tűnt el nyomtalanul. A lány megölésével B. Lászlót vádolják, a férfi viszont tagadja a bűncselekmény elkövetését.