Varga Judit: Rossz hírünk van a minket támadók számára: soha nem adjuk fel!

Varga Judit
Vágólapra másolva!
Magyarország tovább küzd azért, hogy Európa visszatérjen a helyes pályára – többek között erről beszélt Varga Judit igazságügyi miniszter a spanyol El Correo de España lapnak adott interjúban. A közösségi oldalán közzétett bejegyzésben elmondta, hogy nagy örömére szolgál, hogy Szlovéniától Olaszországon keresztül Franciaországig, valamint Németországtól Lengyelországig, több helyen is közzétették.
Vágólapra másolva!

Varga Judit azt írta közösségi oldalán, hogy a migrációval kapcsolatban hosszú éve változatlan a kormány álláspontja.

- írta közösségi oldalán. Az igazságügyi miniszter szerint

Hozzátette:

Brüsszel megpróbál majd beavatkozni a magyar választásokba, ez kétségtelen. Agresszív kampányra kell készülnünk, azonban a tények és a számok minket igazolnak minden tekintetben, legyen szó a gazdaságról vagy az oltási programról.

Azt is kiemelte az igazságügyi miniszter, hogy szóba került az "Európai Egyesült Államok" szépen csengő, azonban alattomos birodalmi szándékot leplező eszméje is, amely ellen már több országban is fellépést sürgetnek a különböző pártok - fogalmazott.

Az alapítóatyák által elképzelt Európához pedig még nem késő visszatérni, ezért vagyunk mi magyarok az egyik legaktívabb részesei az Európa jövőjéről szóló konferenciának! Kontinensünk sorsa rajtunk is múlik, ne féljünk hát cselekedni!

- tette hozzá.