Semmije nem maradt az idős testvérpárnak, akiknek karácsonykor robbant fel a házuk

robbanás egy hortobágyi házban
A robbanásban egy ember súlyosan, egy másik könnyebben sérült meg.
Vágólapra másolva!
Gyűjtést szerveztek a helyiek annak az idős testvérpárnak, akiknek a háza karácsony napján robbant fel egy szivárgó gázpalack miatt. A két lakónak semmije nem maradt, egykori otthonuk romjainak elszállítását is az önkormányzat vállalta.
Vágólapra másolva!

Semmije nem maradt annak az idős hortobágyi testvérpárnak, akiknél karácsony napján a konyhában szivárgó gázpalack berobbant, romba döntve a házukat - írja a Blikk. A cikk szerint a helyiek gyűjtést szerveztek, hogy segítsenek a 70 éves nőnek és a 64 éves férfinek.

– Este hat is elmúlt, amikor kocsival hazavittem a szomszédban lakó bátyámat. Véletlenül vettem észre Manci néniéket a sötét udvaron,

– mondta el a Blikknek Suhajda Tibor. A férfi szerint aznap este nagyon hideg volt, így ha akkor nem talál rá a sokkhatás alatt lévő két idős emberre, már talán nem is élnek.

A romok elszállítására sincs pénzük

Az életveszélyesen sérült idős férfit és nővérét azóta a Debreceni Nagyerdei Klinika intenzív osztályának égési részlegén ápolják. A lapnak a polgármester azt mondta, hogy a férfinek súlyosak a sérülései, több műtét is vár rá, legalább

két hónapig kórházi ápolásra szorul.

A nővére könnyebben sérült, ha meggyógyul, valamelyik vidéki idősotthonba kerül majd.

Semmi nem maradt a két idős ember otthonából Forrás: youtube

A két idős embernek semmije nem maradt a tragédia után. Még arra sincs pénzük, hogy a romokat elszállítsák, ezért annak költségét a hortobágyi önkormányzat vállalta.