Egy család utazott abban az autóban, ami tegnap délután Győrnél egy karambol után kigyulladt. Hiába próbálták többen is azonnal eloltani a lángokat, senkinek sem sikerült kijutni az autóból. A baleset után nem sokkal egy felvétel is készült, amin látszik a lángoló autó, illetve hogy többen is félreálltak segítni.

Az Origo is beszámolt arról, hogy többen is megálltak és megpróbáltak segíteni annak az autó utasainak, akik balesetet szenvedtek csütörtök délután Győrnél. 

Egy bejegyzés alatt a kamion sofőr felesége is megszólat: „A férjem vezette a kamiont, és higgyék el, hogy mindent megtett. Oltották a tüzet azokkal a kollégákkal és személyautó sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Több poroltó készüléket is elhasználtak. Ne bántsátok őket!„Anélkül is elég nehéz ez lelkileg. Őszinte részvétem a hozzátartozóknak, borzasztóan sajnálom" - idézi a Budapest Környéke.

Az összeroncsolódott és kiégett autó az úton. A benne utazó családnak esélye sem volt kiszállni a lángoló kocsiból.Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Az egyik közösségi oldalra egy videót feltöltöttek, ami a baleset után nem sokkal készült. A felvételen még lángol az autó. Az út mellett több féleállt kocsi, illetve ember is látható.

Figyelem! Felkavaró felvétel!

A negyvenes szülők, egy 18 éves lány és egy kisgyerek ült a kocsiban.

A baleset körülményeit a rendőrség még vizsgálja. Vélhetően egy előzés miatt történt a tragédia.