Tömegbaleset történt az M7-esen

Vágólapra másolva!
Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Budapestről kifelé vezető oldalát. A rendőrök a forgalmat a 18-as kilométernél a 7-es útra terelik. Az MTI azt írta, hogy a 21-es kilométernél négy autó és egy kisteherautó rohant egymásba.
Vágólapra másolva!

Friss: Az M7-es autópálya 21-es kilométerénél négy autó és egy kisteherautó rohant egymásba - írta az MTI. A Letenye felé vezető oldalon Érd térségében a baleset mögött rekedt autósokat már egy sávon továbbengedik. A rendőrség az érdi csomópontban, a 18-as km-nél továbbra is letereli a forgalmat a pályáról, visszatérni Tárnoknál lehet. A kiterelés mögött már 3 km-es az araszoló kocsisor - írja az ÚTINFORM.

Korábban írtuk, hogy eddig tisztázatlan körülmények között 2021. február 5-én 5 óra 16 perc körül öt jármű, négy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M7-es autópálya fővárosból kifelé vezető oldalának 21-es kilométerénél, Tárnok térségében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben több ember sérült meg.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint

az egyik kocsi kereke alá egy ember beszorult, a műszaki mentést végző érdi hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével a járművet megemelik.

A mentők is a helyszínre érkeztek.

A balesettel érintett járművek akadályozzák a forgalmat, ezért a rendőrök az autópálya érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, és a forgalmat 18-as kilométernél a 7-es útra terelik.