Továbbra is lopja a Hír TV felvételeit Gulyás Márton

Vágólapra másolva!
Továbbra is illegálisan használja a Hír TV felvételeit Gulyás Márton baloldali politikai aktivista az interneten - írja a Hír TV. Gulyás szinte minden műsorában engedély nélküli felvételeket használ, így tett a Verebes Istvánnal készült interjúban, a Simicska Lajosról készült portréban, a Schmidt Máriáról szóló filmben és más produkciókban is. Jogtalanul játszotta le a Szabadfogás, a Bayer show és a HírTV híradójának felvételeit is.
Vágólapra másolva!

Az ismert baloldali aktivista korábban a Jeszenszky Zsolttal készült interjúban az egykori Echo TV (jogutódja a Hír TV) felvételeit vetítette le, ehhez sem kért engedélyt.

A Partizán oldala egyébként hemzseg a nem jogtiszta tévéfelvételektől, Gulyás Márton és csapata gátlás nélkül használja fel a Hír TV, az MTVA, a TV2 és más társaságok anyagait. Jogi szakvélemények szerint ezeknek a felvételeknek a bejátszása akkor is jogsértő, ha Gulyás feltünteti a forrást. A videók felhasználásához ugyanis a jogtulajdonos írásos engedélye szükséges, illetve az archív anyagokat meg kell vásárolni, ahogy azt más tartalomszolgáltatók is teszik - írja a Hír TV honlapja.