Hazudott Gyurcsányné, maszk nélkül turnézta körbe az országot - videó

Gyurcsányné
Gyurcsányné Dunaújvárosban
Vágólapra másolva!
Ahogy az Origo is beszámolt róla, Gyurcsány Ferenc felesége koronavírusos lett. Ráadásul Gyurcsányné maszk nélkül utazta körbe Magyarországot, a harmadik hullám közepén ugyanis több baloldali politikussal is egyeztetett.
Vágólapra másolva!

Az Origo is megírta, hogy Gyurcsány Ferencné az elmúlt napokban több baloldali politikussal is védőmaszk nélkül egyeztetett. Erről a baloldali politikus hazudott.

Gyurcsány Ferenc felesége a harmadik hullám kezdetén kampánykörútra indult a múlt héten. Kis túlzással a fél országot bejárta,

volt Szombathelyen, Tatabányán, Dunaújvárosban Szegeden, Budapest több kerületében és Salgótarjánban is.

Gyurcsányné Dunaújvárosban maszk és távolságtartás nélkül Forrás: Mandiner

Utóbbi helyről a tévében azt hazudta, hogy az elmúlt tíz évben elhanyagolta a kormány, miközben a nógrádi megyeszékhely - más egyéb támogatások mellett - kapott egy komplett, 65 kilométeres négysávos bekötést Hatvantól, az M3-as autópályára.

Ez azonban még nem minden. A drot.info vette észre, hogy Gyurcsány felesége ugyanis csütörtökön az ATV-ben azt hazudta a kampányhetéről, hogy

Videó a hazugságról:

Azonban ez egyértelműen hazugság, a Mandiner gyűjtéséből kiderült, maszk nélkül, a távolság betartása nélkül egyeztetett a baloldali politikus.

Képeken az igazság:

Gyurcsányné a szombathelyi polgármesterrel, Nemény Andrással Forrás: Origo
Gyurcsányné Botka Lászlónál kezdte a turnét Forrás: Facebook

Egy helyi önkormányzati képviselővel Hegyfaluban maszk nélkül Forrás: Origo