Ahogy az Origo is beszámolt róla, Gyurcsány Ferenc felesége koronavírusos lett. Ráadásul Gyurcsányné maszk nélkül utazta körbe Magyarországot, a harmadik hullám közepén ugyanis több baloldali politikussal is egyeztetett.

Az Origo is megírta, hogy Gyurcsány Ferencné az elmúlt napokban több baloldali politikussal is védőmaszk nélkül egyeztetett. Erről a baloldali politikus hazudott.

Gyurcsány Ferenc felesége a harmadik hullám kezdetén kampánykörútra indult a múlt héten. Kis túlzással a fél országot bejárta, volt Szombathelyen, Tatabányán, Dunaújvárosban Szegeden, Budapest több kerületében és Salgótarjánban is. 

Gyurcsányné Dunaújvárosban maszk és távolságtartás nélkülForrás: Mandiner

Utóbbi helyről a tévében azt hazudta, hogy az elmúlt tíz évben elhanyagolta a kormány, miközben a nógrádi megyeszékhely - más egyéb támogatások mellett - kapott egy komplett, 65 kilométeres négysávos bekötést Hatvantól, az M3-as autópályára.

Ez azonban még nem minden. A drot.info vette észre, hogy Gyurcsány felesége ugyanis csütörtökön az ATV-ben azt hazudta a kampányhetéről, hogy  nagyon vigyázunk, tehát tényleg folyamatosan maszk van rajtunk, folyamatosan kezet fertőtlenítünk, igyekszünk távolságot tartani. 

Videó a hazugságról:

Azonban ez egyértelműen hazugság, a Mandiner gyűjtéséből kiderült, maszk nélkül, a távolság betartása nélkül egyeztetett a baloldali politikus. 

Képeken az igazság:

Gyurcsányné a szombathelyi polgármesterrel, Nemény AndrássalForrás: Origo
Gyurcsányné Botka Lászlónál kezdte a turnétForrás: Facebook

 

Egy helyi önkormányzati képviselővel Hegyfaluban maszk nélkülForrás: Origo