Rákay Philip: Andriska for president! Na de milyen lehet egy heti kampányértekezlet a Momentumnál?

Vágólapra másolva!
Rákay Philip közösségi oldalán arról ír, milyen lehet egy kampányértekezlet a Momentumnál. A teljes írást az alábbiakban olvashatják.
Vágólapra másolva!

Néha azért elröhögitek magatokat, Anna? De tényleg érdekelne: hogy megy ez nálatok, trenírozott provokátoroknál? Rendesen gyakoroljátok ezt? A szektás kiképzésen a nyugati tartótisztek heteket szentelnek arra is, hogyan kell a bornírt baromságokat katatón módon, küldetéses nézéssel, rezzenéstelen arccal ismételgetni? Lenyűgöző a tudományotok, igazán!

Gondolom, valahogy így nézhet ki nálatok egy heti kampányértekezlet a Momentumnál:

  • Hétfő: Mondjuk azt, hogy Orbán megbukott! Ez jó, ez zseniális, Anna!
  • Kedd: Könyörgöm, jelentsünk már fel végre valakit az EU-nál! Mit szólnátok egy kis kötelezettségszegési eljáráshoz? Hú, de menő, Katka! Bameg, ez erős lesz!
  • Szerda: Nyissunk ki mindent, de ésszel! Andris, ezt inkább ne te mondd be! Előbb gyakorolni kéne még azt a megnyerő, intelligensebb, miniszterelnökös nézésedet! Tudod, ami egyszer már olyan jól ment!
  • Csütörtök: Sokkal jobban kellene zárni az országot! Mit szórakozik itt Orbán? Nem tud kormányozni, én meg simán tudnék! Persze, Andris! Veled vagyunk!
  • Péntek: Játsszuk újra a nürnbergi pert! Legyen mondjuk: felcsúti per! Mindenkit satuba, veszítsék el az idegrendszerüket, börtönbe, lámpavasra, platóra! Ugye, Koppány elvtárs? Vagy Bendegúz? Vagy mi a neve ennek a népbiztosunknak? Segíts már, Berg Dani!
  • Szombat: Figyu! Az Orbán ne bukjon meg mai is? Ne má! Ez király! Szóljatok Hadházynak, hogy találjon valahol pár halottat, az se baj, ha élnek! Vagy legalább egy vidéki budit, piacteret, akármit, amibe belebukhat a diktátor!
  • Vasárnap: Megvan! Kitaláltam! Mit szólnátok ma Orbánhoz? Bukjon már meg, banyek!!!! Már a múltkor, a romániai kampánykörúton is mondtam: a Kárpátok géniusza vagy, Andris! Holnapra le is szervezünk egy nagyinterjút a 444-re!

Andriska for president!

Rákay Philip bejegyzése itt található.