Silány minőségű takarókkal, párnákkal vert át nyugdíjasokat egy sárkeresztúri csaló

Sárkeresztúr, csaló, csalás, olcsó termék,
Vágólapra másolva!
Többszázezer forintért árult takarókat, párnákat és matracokat időseknek az a sárkeresztrúi nő, aki egészségügyi dolgozónak adva ki magát házról házra járt az olcsó, rossz minőségű árújával. Egy békéscsabai nyugdíjastól 300 ezer forintot sikerült kicsalnia egy gyapjú ágyneműszettért, amit állítása szerint egy nyugdíjas találkozón nyert. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség azt írja, hogy a 37 éves nő idén januárban először egy szolnoki nyugdíjashoz ment, akit sikerült rávennie arra, hogy 150 ezer forintért megvegye a silány minőségű ágyneműt. Még aznap megpróbált eladni 100 ezer forintért egy újabb garnitúrát, de a következő címen nem fogadták el az ajánlatát.

Forrás: Police.hu

Márciusban egy pápai nyugdíjast vert át 120 ezer forinttal, majd egy békéscsabai idős embernek azt hazudta, hogy nyugdíjas találkozón nyerte a takarókat és a párnákat, ezért csak 300 ezer forintot kell fizetnie. Egy másik békéscsabai nyugdíjastól 87 ezer forintot kapott a takarókért, egy nyíregyházi idős embert pedig rávette, hogy 240 ezer forintért vegyen tőle egy masszázsmatracot.

A csaló hol

egészségügyi alkalmazottnak, hol önkormányzati dolgozónak, máskor a nyugdíjfolyósító intézet alkalmazottjának adta ki magát.

Minden esetben azzal sikerült átvernie az embereket, hogy ajándékként vagy akciós termékként kínálta a rossz minőségű takarókat.

Forrás: Police.hu

A rendőrök elfogték és kihallgatták a nőt, akinek autójában több, bedobozolt terméket is találtak.