Elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit

Budapest, 2021. június 2. Rendőrök kísérnek egy férfit a Pest Megyei Rendőrkapitányság épületénél a fővárosban 2021. június 1-jén. A férfi a gyanú szerint snitzerrel megölt egy 73 éves férfit Monoron. A 20 éves fiatalember gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal nem élt. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
A nyomozók két napon belül elfogták a monori gyilkossággal gyanúsított férfit - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

A 73 éves férfi holttestére a lánya talált rá. A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, akit a 4-es főúton elfogtak. A 20 éves férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal nem élt - közölte a rendőrség.

A férfi azt mondta, az áldozattal szóváltásba keveredett, az rátámadt, ő pedig

védekezett, és többször megszúrta egy tapétavágó késsel.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Állítása szerint annyira pánikba esett, hogy az öntudatlan állapotban lévő áldozatot az egyik helyiségbe rejtette, magához vette a kocsikulcsot, majd

az idős férfi autójával elmenekült.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást, egyben kezdeményezte a férfi letartóztatását.