Népszerű minden korosztályban a megújult Városliget - videó

Vágólapra másolva!
Gyerekek és felnőttek egyaránt imádják az új parkokat, játszótereket, sportpályákat, létesítményeket - derül ki a Metropol helyszíni beszámolójából.
Vágólapra másolva!

Sokan aggódtak a városligeti zöldfelületekért, fákért, sőt megpróbálták megakadályozni a Városliget megújulását. Most már látható, hogy az aggodalom alaptalan volt: a megszépült Városliget a szünidőben megtelt élettel - írja a lap.

Mindenhol zöldellő fák, virágzó rózsa, szépen gondozott füves területek fogadják azt, aki a Városligetbe látogat.

A modern technológiával megépített játszóterek és sportpályák remek egyensúlyban vannak a nagy zöldfelülettel. Mindenki megtalálja a maga számítását, az is, aki csak sétálni szeretne egyet és csöndre vágyik, az is, aki sportolni szeretne, családok és kutyások egyaránt jól érzik magukat. Zoltán épp egy fa árnyékában üldögélt, nézve a játszótéren ugrándozó lányát

Forrás: Keller Matyas - Kemafoto.Hu

Mi most vagyunk itt első alkalommal a kicsi lánnyal és nagyon elégedettek vagyunk - mondta a lapnak az anyuka. - Szuper, hogy van vizes rész is, ahol egy kicsit lehűthetik magukat a gyerekek. Érdemes mindenkinek megnéznie a megszépült Városligetet. Vannak, akik kamaszokkal érkeznek, és vannak, akik egészen kicsi babával, minden korosztály jól érzi itt magát. Mi Újpestről jöttünk, utaztunk, de megérte, de Luna azt mondja, hogy ez a világ legjobb játszótere! Ez sokat elárul. A futópálya is nagyon szépen rendben van tartva. Biztosan visszajárunk majd ide.

A megújult Városligetről készült videót itt nézheti meg.