Pénteken tragikus hirtelenséggel halt meg Judy barátnője, aki nyolchónapos terhes volt. Az énekesnő a Borsnak elmondta, hogy nem egyszerű barátság volt az övék, a lányaik testvérként szerették egymást.

Mindössze 38 éves volt Judy barátnője, Ildikó, akinél pénteken tüdőembólia lépett fel. Életét a gyorsan kiérkező mentősök sem tudták megmenteni. A szerencsi tanárnő a terhessége nyolcadik hónapjában volt,  férje és kislánya egymásban próbálják meg a lelket tartani.

De ott van mellettük Judy és családja is, hiszen nagyon jó kapcsolatban voltak. Az énekesnő a lapnak mesélt Ildikóról. 

Felfoghatatlan tragédia, nehezen találom a szavakat  – kezdte munkatársuknak Judy.

"Véletlenül találtunk egymásra, mindkettőnk lánya ritmikus sportgimnasztikázik. Egyszer feltettem egy csoportba Majszi kinőtt versenyruháját, azt vette meg. Aztán egyre többet találkoztunk, eljöttek a családdal a koncertjeinkre is. 

Észrevétlenül lett ebből barátság, a lányaink mintha testvérek lettek volna.  Ildikó egy mosolygós, életvidám nő, párjával rajongtak egymásért, szépen, boldogan éltek. Tegnap sírva hívott fel a férje, hogy mi történt... Aztán este Majszi hívta Lénát videóhívással, és
próbáltam én is vigasztaló szavakat mondani, tudom, nekem kellene erősnek lennem, de még nem megy! Nagyon fog hiányozni!