Mint ahogy azt több cikkben megírtuk, egy olaszországi faluban brutális kegyetlenséggel megölte saját kétéves kisfiát egy magyar nő, egy volt pornósztár. A most előkerült felvételeken az is látszik, hogy gyermeke holttestét egy babakocsiba teszi, a véres testet pedig egy pici, tiszta gyerekinggel takarja le - írta a Bors.

A nő azt mondta a rendőröknek, hogy rövid időre magára hagyta a kisfiát, Alexet, s mire visszatért, egy ismeretlen összeszurkálta a gyermekét. Mindezt cáfolják a tanúk és a falu biztonsági kamerái: ezeken jól látszik, hogy péntek délután, a kihalt főutcán a csöppnyi gyermek segít tolni anyjának a babakocsit. Útközben néhány játékot elhagynak, egy játékvonat és egy plüssfigura esett ki a kocsiból - írja a Bors.

A felvételeken az is látszik, amikor az anya belép az üresen álló ház rozsdás kapuján. Ekkor már karjában tartja Alexet. Később keres valamit a babakocsiban, utóbb kiderült: a gyilkosság után Alex véres testét és ruháját letakarta egy pici, tiszta gyerekinggel.

  • Ezekben a drámai percekben készíthette azokat a megrázó fotókat is már halott gyermekéről, amiket telefonján az apának elküldött. Mindez délután, fél négy körül történt.
  • Percekkel később ismét megjelenik a kapuban, és elindul a közeli szupermarket felé.
  • Belépve segítséget kér, majd a kasszához megy és a görgős futószalagra helyezi Alex élettelen testét.
  • Döbbenet és fájdalom söpör végig az üzleten, majd kitör a pánik: többen sikoltozni kezdenek. A fiún először a pénztárosok, majd a vásárlók, később a kihívott mentők próbálnak segíteni, mindhiába.
  • A járőrök is gyorsan megérkeznek. Megtalálják Katalin táskájában a véres kést. A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a bicska pengéje csonka, vizsgálják, hogy a szúrások erejétől törhetett-e el.
Megölte a kisfiát egy 44 éves nő

Az anyját is megfenyegette

Az asszony azt mondta, három héttel azelőtt, hogy Alexszel végzett, őt is megfenyegette, hogy megöli. Azt mondta, hogy agyba-fejbe rugdos és betöri a koponyámat, és majd azt adja elő a rendőröknek, hogy beleestem a teknőbe. Többször is kérdezett olyanokat, hogy „miért nem döglesz meg, te rákos". Megmondom őszintén, félek a saját lányomtól! - mondta a Borsnak az idős nő.