Két hét alatt két nyugdíjast is kifosztott egy kecskeméti nő

Vágólapra másolva!
A kecskeméti rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a helyi nő ellen, aki két hét alatt két idős férfit is kifosztott az utcán.
Vágólapra másolva!

Kifosztás miatt indult nyomozás egy 48 éves, kecskeméti nővel szemben, aki leszólított egy 69 éves férfit az egyik helyi parkban.

Először szexuális szolgáltatást kínált fel neki, amit a férfi visszautasított. Ezután felajánlotta, hogy segít vinni a szatyrát, amit a nyugdíjas elfogadott. A nő csak erre várt, elfutott a férfi pénzével és irataival.

Forrás: Police.hu

Két héttel később az asszony követni kezdett egy másik 69 éves férfit, aki vásárlásból sétált hazafelé. A nő pénzt kért tőle, de a férfi nem adott neki.

A nő ekkor több utcán keresztül követte kiszemelt áldozatát és hangosan pénzt követelt tőle. Aztán egy óvatlan pillanatban mögé lépett,

kivette a pénztárcáját a zsebéből, és zsebre rakta a benne talált a 1500 forintot. Majd széttépte a férfi kezében lévő szatyrot, kivette belőle a kenyeret és elszaladt.

A kecskeméti rendőrök másfél óra múlva elfogták a támadót és őrizetbe vették. A kihallgatása során beismerő vallomást tett. A rendőrök a napokban fejezték be a vizsgálatokat. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az ügyészségnek - írja a Police.hu.