Egy 71 éves férfi majdnem elütött egy szülőt, aki éppen a kocsija hátsó ülésénél csatolta be lányát a gyerekülésbe Kaposváron. A szülő épphogy el tudott ugrani a férfi autója elől, ami így az ajtót találta el. Az idős férfi nem állt meg, folytatta az útját.

A férfi az esti órákban hajtott a kocsijával Kaposvár egyik külvárosi utcájában. Az út szélén volt egy kocsi, aminek baloldali, hátsó ajtaján keresztül a szülő éppen a gyerekülésbe csatolta be a kislányát. Ezt a férfi észrevette és próbálta kikerülni, de a szembe jövő forgalom miatt nem tudott elég távolságot hagyni.

Forrás: Ügyészség.hu

A szülő észrevette a közeledő autót, ezért gyorsan felugrott a kocsi küszöbére és megkapaszkodott a tetőlemezben. A 71 éves sofőr autója nekiütközött az álló autó ajtajának.

A 71 éves férfi észrevette, hogy mi történt, mégis továbbhajtott. A rendőrök a szemtanúktól kapott információk alapján gyorsan elfogták. A férfi beismerő vallomást tett. Az ügyészség cserbenhagyás miatt emelt vádat ellene, azt javasolják, hogy a bíróság ítélje pénzbüntetésre, valamint tiltsa el a vezetéstől.